Om Gladsaxe Rengøring

Gladsaxe Rengøring & Ejendomsservice er et mindre firma, som har eksisteret siden 2003. Vi har siden da fået en fast og tilfreds kundekreds, som både omfatter private og virksomheder. Dertil kommer kunder som har behov for at få løst en enkelt opgave. Vi servicerer vore kunder med mange forskellige opgaver og er glade for at de ofte anbefaler os til andre. Disse anbefalinger ser vi som det bedste bevis på at vore kunder er glade og tilfredse.

Gladsaxe Rengøring & Ejendomsservice har specialiseret sig i at betjene erhvervskunder og boligforeninger. I mange tilfælde udfører vi en hel vifte af service opgaver. Udover de faste opgaver, kan det være hovedrengøring, flytning af møbler, handy-man opgaver og malerarbejde mm. Det gør at kunden ikke behøver en lang række leverandører at holde styr på, men hurtigt og nemt kan få løst opgaverne.

Vi sætter en ære i, at levere en god og kompetent service, som svarer til kundens behov og ønsker. Og så skal det naturligvis være til en rimelig pris.

Vi synes det er vigtigt at vore medarbejdere er glade for deres arbejde, og kan udføre det med professionel stolthed. Vi sørger for at nye medarbejdere får en grundig oplæring, så de er fortrolige med opgaven, og ved hvad der kræves. Noget at det vigtigste er at vi kan holde på medarbejderne, så de får god erfaring med deres opgaver, og vore kunder ved at de kan stole både på os som firma og som enkeltpersoner.